Direktlänk till inlägg 8 november 2009

26 dagar och 19 strålningar återstår!!

Av Marica - 8 november 2009 10:38

   Hej mina vänner!


Det var en stund sedan, men jag har liksom inte känt för att skriva och då låter jag blir.

Jag har börjat bli sår i käften och det är rätt jobbigt att svälja, så intaget av mat är kanske inte vad det borde och då tappar man ju kraften och humöret lite.


Idag är det söndag och jag har varit hemma på en underbar helg, men dessvärre måste jag åka redan ikväll för imorgon skall strålningsapparaten servas och då skall jag strålas redan vid sju!!!


I torsdags var jag och blev vaccinerad, kan ni förstå att efter allt som jag redan gått igenom så var jag faktiskt skiträdd!!!

Och hur mycket kändes det på en skala? - tja som ett myggbett!

Lite öm i armen och så lite förkyld o gnällig efteråt, det var väl allt!


I fredags var Lasse med och såg när dom gjorde mej i ordning för behandlingen, men tekniker som han är så tror jag att han tittade mer på skruvar o muttrar än på mej!!Förvånad 

Men det spelar ingen roll, för jag tycker att det är viktigt att han vet vad jag går igenom för att kunna förstå när jag berättar.

sen åkte vi till min Pappa och fikade - jättemysigt! Han åker till Philippinerna nu den 17:e och stannar där tills i slutet på januari så det var nog jul o nyårskramen vi gav varann.

Han är en av de få människor jag känner som lever sitt liv rätt - han gör helt enkelt det han vill och mår bra av, därmed inte sagt att han är egoist för det , nej verkligen inte, min pappa är väldigt omtänksam och hjärtegod!

Men hur många av oss säjer inte att jag skulle vilja göra det eller det, men det passar inte för den eller den vill att jag ska göra något annat?! - Så fel vi resonerar!

Lever man gott är man en god medmänniska!!


Denna veckan har jag tänkt tillbaka mycket på min tid på Brunslöv det beror kanske på att den 14:e är det 1 år sedan jag flyttade hem och (hör o häpna) faktiskt saknat det lite, alla goa människor, dofterna, miljön - där var så himla fint!

Jag tänker mycket på tjejerna som var där, herregud vilka personligheter, men alla med mycket gott i sej !!

Faktiskt när jag kom hem i fredags så låg här ett brev från den som kom närmst mitt hjärta där, Linnea!

En underbar flicka som kämpar på som fan!!! Om jag får bestämma så kommer hon alltid att finnas i mitt liv och finns det någon jag skulle kunna kämpa hårt för så är det henne!


Men nu är det söndagseftermiddag och jag ska bara mysa och koppla av dessa sista timmarna, lite god spagetti om en stund och sen bär det av till Lund.


Ha en mysig söndag

Kram



 
 
Sillen

Sillen

8 november 2009 19:33

Va trist att helgen blev så kort. Å jag håller med dig om det var bra att Lasse var med, å såg hur det är. Hoppas att du ändå får en bra vecka. Å du Marica vännen, du är stark, du förtjänar att få bli riktigt frisk och njuta av livet igen.

Kram Sillen

http://stolligt.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Marica - 13 juni 2013 06:28

   2008-06-13!!   Det var meningen att jag idag skulle firat 5 år som nykter! Men efter en "kullerbytta" tidigt i våras så har jag bestämt mej för att fira att det är fem år sedan jag bestämde mej för att leva som en alkoholfri kvinna! Och tr...

Av Marica - 1 september 2012 20:30


För några dagar sedan frågade en bekant mej hur man kan hjälpa sin Pappa med alkoholproblem som han absolut inte vill erkänna och med en livssituation som inte är speciellt hälsosam vare sej för Pappans fysiska o psykiska hälsa eller för min bekants ...

Av Marica - 16 juli 2012 13:13

Ja, så är det - Jag ska bli ett Ego!!!   För visst kan man vara ett snällt o omtänksamt Ego, så ska jag bli! Jag är så jävla trött på att alltid ställa mej ett steg bakom, att inte hävda min rätt, att alltid vara den som tänker på andra för...

Av Marica - 11 februari 2012 11:40

  Hej Kompisar!!   Så var jag där igen - frågan om vem som är alkoholist, nykter alkoholist, nynykter eller någon annan "fin"  titel.   Jag kan bara inte släppa frågan riktigt och häromkvällen kom den upp till diskussion igen.   Vi kan v...

Av Marica - 31 januari 2012 09:54

    Väldigt ofta så får jag höra; Du som är så pigg varför är du egentligen sjukskriven? Herregud vad du orkar med - det kan ju inte vara något fel på dej! Du är SÅ präktig som gör en sån massa hemma! Du kan vara lycklig som har tid att sp...

Ovido - Quiz & Flashcards