Direktlänk till inlägg 11 oktober 2009

Ännu en dag har börjat!

Av Marica - 11 oktober 2009 08:52

   Godmorgon!


Så var jag hemma ifrån ännu ett sjukhusbesök, det var inte planerat men jag fick stanna över natten mellan fredag o lördag.

När jag vaknade efter narkosen så hade dom snott 12 tänder!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Behöver jag beskriva min olycka?

Käkkirurgen förklarade för mej att vid minsta lilla antydan till "ficka" i tandköttet så tar dom tanden när man ska strålas. Detta för att om det blir värre, vilket det ofrta blir vid strålning, så är det käkbenet som får ta smällen och det vill man ju inte.

Snällt var ju att jag fick behålla 6 framtänder där uppe och nästan alla nertill, så om jag inte skrattar så mycket så syns det inte så tydligt, men känslan - fy fan!!

Min pizza är så jävla långt borta nu!

Imorse vaknade jag svullen o förkyld, precis vad jag behöver just nu.

Vet Ni; jag är så trött, så jävla helt slut!

Jag känner mej som en fjäder som sakta men säkert dalar ner mot marken -  tack och lov så kommer det en och annan termikbubbla och ger mej ny kraft uppåt igen en stund!

Jag vet att till våren är jag frisk och då kan jag skaffa nya tänder, dyrt men jag får väl starta någon insamling!

Det låter väldigt fåfängt kanske, men detta känns värre än något annat.

Jag tycker jävligt synd om Lasse som har ett kolli till kärring bredvid sej i sängen, hur jävla kul kan det vara??!!

Det skulle finnas någon superpilla som gjorde att man somnade in under sjukdomstiden och vaknade upp när allt var fix färdigt, fan vad skönt det hade varit.

Just nu så är jag ju bara någon som bär runt min kropp till olika ställen där dom mekar med den, och så gnäller jag lite emellanåt - hur jävla kul är det.

Märker när jag läser det jag skrivit att jag har börjat svära jävligt mycket även när jag skriver - oj!

Men det skiter jag i - på något sätt så känns det bra att svära, lite bättre än att gråta, för mej så känns det som jag får ut min ilska och frustation på ett bättre sätt om jag knorrar till den med ett eller annat fult ord.

Jag tror att det är så att så länge man känner olika känslor så är man levande, skulle jag bara vara likgiltig då tror jag att jag hade varit illa ute.

Men om jag blir liter förbannad en stund så rusar det nog runt lite småjävlar i kroppen och jag tror inte att dom är kompisar med dom sjuka cellerna.

Och skrattar jag så känner sej dom sjuka cellerna utskrattade och mobbade så då försvinner dom av den anledningen.

Jag har kansek jättefel, men skit i det, bara jag tror på det.


Under tiden jag har suttit här o skrivit så har jag petat i mej lite penicillin, Ibutemin och det viktigaste KAFFE!! Så faktiskt börjar det kännas bättre och kan nog bli en hlet ok dag.

Jag hade bestämt att idag så skulle vi ha fläskfile m klyftpotatis till middag, men så chattade jag lite med Pappa nu och han skulle fixa till en köttgryta, då börajde det rinna här i mungiporna och menyn blev ändrad i all hast.

Det är ju verkligen en sån dag i dag - en riktigt mustig härlig köttgryta med allt i !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Min pappa är verkligen en jävla bra pappa och jag är grymt glad över att han finns i mitt liv igen!! TACK PAPPA!!'


Men nu ska jag försöka spöa någon i en runda Betapet för jag känner mej rätt stark och pigg nu!!

Ha en riktigt mysig höstsöndag!

Kram

 
 
Sillen

Sillen

11 oktober 2009 09:53

Va skönt att du är vaken igen. Men jag håller med att det är ju enorm skillnad mellan 6 tänder till 12. Min mamma gick för några år sedan till tandläkaren, hon hade ju inga vackra tänder men tandläkarn sa att vi får ta alla i överkäken. Tandläkaren sa att hon kunde vända sig till soc om hon inte kunde bekosta en lösgom. Men det finns ju fler varianter på detta med, å visst svindyrt.

Men så härligt att du är positiv och att du känner dig stark, fast att det är som det är. Fortsätt kämpa min vän, Å kanske har du ett fint leende att vara stolt över innan midsommar.

Tänker på dig

Kram Sillen

http://stolligt.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Marica - 13 juni 2013 06:28

   2008-06-13!!   Det var meningen att jag idag skulle firat 5 år som nykter! Men efter en "kullerbytta" tidigt i våras så har jag bestämt mej för att fira att det är fem år sedan jag bestämde mej för att leva som en alkoholfri kvinna! Och tr...

Av Marica - 1 september 2012 20:30


För några dagar sedan frågade en bekant mej hur man kan hjälpa sin Pappa med alkoholproblem som han absolut inte vill erkänna och med en livssituation som inte är speciellt hälsosam vare sej för Pappans fysiska o psykiska hälsa eller för min bekants ...

Av Marica - 16 juli 2012 13:13

Ja, så är det - Jag ska bli ett Ego!!!   För visst kan man vara ett snällt o omtänksamt Ego, så ska jag bli! Jag är så jävla trött på att alltid ställa mej ett steg bakom, att inte hävda min rätt, att alltid vara den som tänker på andra för...

Av Marica - 11 februari 2012 11:40

  Hej Kompisar!!   Så var jag där igen - frågan om vem som är alkoholist, nykter alkoholist, nynykter eller någon annan "fin"  titel.   Jag kan bara inte släppa frågan riktigt och häromkvällen kom den upp till diskussion igen.   Vi kan v...

Av Marica - 31 januari 2012 09:54

    Väldigt ofta så får jag höra; Du som är så pigg varför är du egentligen sjukskriven? Herregud vad du orkar med - det kan ju inte vara något fel på dej! Du är SÅ präktig som gör en sån massa hemma! Du kan vara lycklig som har tid att sp...

Ovido - Quiz & Flashcards